Van der Meulen Metaal BV zakelijk en particulier

Voor de zakelijke markt en particuliere klant

Van der Meulen Metaal BV te Leeuwarden is er voor zowel de zakelijke markt als de particuliere klant. Dat kan een deskundig advies zijn over bijvoorbeeld, de hoogste en beste schrootprijzen, of een efficiënte manier van af- en aanvoer van alle soorten schroot, oud ijzer metalen en overige grondstoffen. Van der Meulen Metaal BV biedt u alle mogelijkheden. Het traject van inname, het berekenen van de prijs en de uiteindelijke betaling verlopen volgens een geautomatiseerd systeem. Zo wel kleine als grote hoeveelheden zijn bij ons welkom.

 

Particuliere klanten

Alle soorten schroot, oud ijzer, metalen, computers, accu’s, kabels, elektromotoren, wasmachines of katalysatoren brengen geld op. De tarieven worden berekend op basis van de actuele en beste schrootprijzen, soort en hoeveelheid van het materiaal. Wij kopen uw goederen en er wordt direct contant met u afgerekend of per bank overgemaakt. Deze keuze is aan u. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren u graag.

 

Zakelijke markt

Van der Meulen Metaal BV heeft een breed dienstenpakket voor de zakelijke markt. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundig personeel, een grote opslag- en verwerkingscapaciteit, hoogwaardige apparatuur en een uitstekende service. De moderne en gecertificeerde bedrijfsvoering van Van der Meulen Metaal BV staat garant voor een snelle en betrouwbare afhandeling van alle soorten schroot, oud ijzer, metalen, bouw- en sloopafval en gecertificeerde computer vernietiging. Voor een vrijblijvend advies of specifieke vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen en adviseren u graag.

 

Van der Meulen Metaal en Recycling BV heeft een speciale container service

Speciale container verhuur service

Van der Meulen Metaal BV heeft een speciale container verhuur service. Containers van 6m³ tot 40m³, gesloten of als open bak, kunnen wij bij u op locatie stallen en op afspraak of op vaste tijden komen legen. De Van der Meulen Metaal BV containerservice draagt zorg voor een snelle en efficiënte afvoer van al uw schroot, oud ijzer, metalen en restafval. Ook tijdens grote of kleine bouw- en sloop activiteiten of verbouwingen kunt u een beroep doen op onze containerservice. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de moglijkheden en tarieven.

 

Van der Meulen Metaal en Recycling BV heeft een speciale tak computer recycling

Gecertificeerde computervernietiging

Van der Meulen Metaal BV is een gecertificeerd computer vernietiging en recycling bedrijf. Wij zullen uw computer of andere IT aparatuur vernietigen conform de normen van de DMS 2008 Standaard voor fysieke HDD vernietiging Veiligheid A. Dit houdt in dat de datadrager dusdanig zal worden beschadigd dat alle eventueel gevoelige informatie wordt vernietigd en onleesbaar zal worden gemaakt. U ontvangt hiervoor een officieel ontvangstbewijs. Deze service is bestemd voor zo wel de zakelijke als particuliere markt. Mocht u op regelmatige basis oude computers of overige IT apparatuur hebben, dan is wellicht de containerserevice iets voor u. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.