Over Van der Meulen Metaal BV

Wie zijn wij?

Van der Meulen Metaal BV te Leeuwarden koopt, verkoopt en recycled al 21 jaar lang alle soorten schroot, oud ijzer, metalen, computers, accu’s, katalysatoren en alle soorten sloopafval. Wij hebben het verwerken en recyclen hiervan opgewaardeerd tot een volwaardige, professionele dienstverlening. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundig personeel, een grote opslag- en verwerkingscapaciteit, hoogwaardige apparatuur en een uitstekende service. De moderne en gecertificeerde bedrijfsvoering van Van der Meulen Metaal BV, staat garant voor een snelle en betrouwbare afhandeling van al uw schroot, oud ijzer en metalen, met respect voor het milieu.

 

Waarom recyclen?
Grondstoffen worden steeds schaarser en de consument verbruikt steeds meer. Het recyclen van deze grondstoffen wordt steeds belangrijker. Van der Meulen Metaal BV te Leeuwarden garandeert een effectieve afvoer van al uw schroot, oud ijzer, metalen en overige afvalstoffen, welke wij geschikt maken om te dienen als nieuwe grondstof. Recycling op hoog niveau voor een beter milieu.

 

Zakelijke markt en particuliere klant

Wij zijn er voor zowel de zakelijke markt als de particuliere klant. Dat kan een deskundig advies zijn over bijvoorbeeld, de hoogste en beste schrootprijzen, of een efficiënte manier van af- en aanvoer van alle soorten schroot, oud ijzer, metalen en overige grond- en afvalstoffen. Van der Meulen Metaal BV biedt u alle mogelijkheden. Het traject van inname, het berekenen van de prijs en de uiteindelijke betaling verlopen volgens een geautomatiseerd systeem.

 

Container service voor oud ijzer, metaal en/of bouwafval

Heeft u grotere hoeveelheden schroot, metalen of bouwafval? Wellicht is onze containerservice iets voor u. De containerservice van Van der Meulen Metaal BV is beschikbaar door heel Friesland.

 

Betaling per bank of contant.
Na kwaliteitscontrole en gewicht bepaling wordt er direct contant met u afgerekend of per bank overgemaakt. Deze keuze is aan u.

 

Contact

Heeft u vragen over bijvoorbeeld soorten schroot, metaal, actuele schrootprijzen, containerverhuur of gewoon een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.